Stoelmassage

Wist u dat….

…… stoelmassage erg populair is tijdens evenementen en leuk om aan te bieden. Een zakelijke of particuliere aangelegenheid, of een (sportief) evenement: een stoelmassage zorgt altijd voor blije en ontspannen gezichten. Denk eens aan een stoelmassage bij bijvoorbeeld beurzen, congressen, personeelsfeesten, bruiloften en partijen.

Welk evenement het betreft maakt geen verschil: in alle gevallen staat stoelmassage garant voor extra toeloop en waardering voor uw gastvrijheid of inventiviteit als organisator.

Geïnteresseerd in “net dat beetje extra” aandacht voor uw publiek, deelnemers of medewerkers?

Neem dan contact  met ons op, dan bespreken wij samen de passende mogelijkheden voor uw evenement.

Stoelmassage

Stoelmassage is een krachtig en effectief instrument waardoor mensen zich in 20 minuten tijd kunnen ontspannen. De stoelmassage wordt gegeven in een ergonomische stoel, door de kleren heen en op locatie. Het bevordert de bloedcirculatie, voert afvalstoffen af, werkt (RSI) preventief en helpt zelfs om bestaande klachten te verlichten. Stoelmassage verkwikt, ontspant en maakt energiek.

Waarom?

Door de stijgende werkdruk en een hoog leeftempo hebben steeds meer werknemers last van toenemende spanningen waarbij ze last krijgen van stijfheid in de spieren, verminderde doorbloeding, vermoeidheid en pijn. Ook een eenzijdige werkhouding veroorzaakt steeds vaker klachten aan spieren en gewrichten. Een goed uitgevoerde stoelmassage werkt preventief en herstelt.

Wie zijn medewerkers een stoelmassage gunt, werkt aan een actief gezondheidsbeleid. Immers, de effecten van een stoelmassage zijn groot:
– De spierspanning wordt doorbroken. Dit heeft een ontspannend effect.
– De circulatie van bloed en lymfe wordt geactiveerd en gestimuleerd. Hierdoor worden afvalstoffen beter door het lichaam afgevoerd. Het is belangrijk om hierbij meer water te drinken dan normaal.
– Stoelmassage verbetert de opname van voedingsstoffen en zuurstof.
– Lichaam en geest ontspannen zich. Hierdoor vermindert de spanning in het lichaam.
– Hoofdpijnklachten kunnen verdwijnen.
– De werksfeer verbetert.
– Het verlaagt angst- en stresshormonen in het lichaam.
– Het verhoogt gelukshormonen in het lichaam.
– Spieren en gewrichten worden soepeler en steviger.
– Ziekteverzuim wordt teruggedrongen.

Tegemoetkoming Belastingdienst

De Belastingdienst komt tegemoet in de kosten voor een stoelmassage. Hiervoor moet u aan enkele voorwaarden voldoen:
– u heeft een Arbo-plan;
– de stoelmassage vindt plaats onder werktijd;
– de werknemer is geen eigen bijdrage verschuldigd;
– er is geen sprake van een aanmerkelijke privébesparing voor de werknemer.

Waarom op locatie?

Juist waar gepresteerd moet worden is ontspanning nodig. Medewerkers ervaren een massage op de werkplek als een zorgzaam schouderklopje van hun werkgever. En na 20 minuten gaan ze met nieuwe energie weer aan de slag. Geconcentreerd, ontspannen en met plezier. En gezonde en ontspannen medewerkers presteren beter.

Direct resultaat dus

Overtuig uzelf en vraag een demonstratie of een dag op proef aan.